Услуги

Галерия

КАРНАВАЛНА КЪЩА МАДЖИКЛЕНД - ПАРТИ КАРНАВАЛНА КЪЩА МАДЖИКЛЕНД - ПАРТИ КАРНАВАЛНА КЪЩА МАДЖИКЛЕНД - ПАРТИ КАРНАВАЛНА КЪЩА МАДЖИКЛЕНД - ПАРТИ КАРНАВАЛНА КЪЩА МАДЖИКЛЕНД - ПАРТИ КАРНАВАЛНА КЪЩА МАДЖИКЛЕНД - ПАРТИ






Сподели във Facebook





КАРНАВАЛНА КЪЩА МАДЖИКЛЕНД - ПАРТИ

ул. Княз Борис Първи 7
София,
България
23.3128895
42.6858802
UserLikes
Име: КАРНАВАЛНА КЪЩА МАДЖИКЛЕНД - ПАРТИ
Адрес: София, ул. Княз Борис Първи 7
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.magicland.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Други развлекателни дейности
Дейност:

Организиране на партита, карнавални, сценични и официални костюми под наем, дизайн и изработка на уникални карнавални и сценични костюми.

Ключови думи: парти, партита, детско парти, парти клуб, парти център

За нас

Ние от КАРНАВАЛНА КЪЩА МАДЖИКЛЕНД ви предоставяме един свят, в който и партитата са бутикови, и костюмите са бутикови, и обслужването е бутиково, и обстановката е бутикова... Маджикленд е уютът на стара градска къща със зелена градина в сърцето на София.

Няма как да не ни разпознаете: оранжева къща с неповторима атмосфера, уют и отношение към клиента. Ние не сме поредния парти клуб, а еталон! Къщата разполага със Магическа зала и покрита вечнозелена Магическа градина.
Парти в Къща Маджикленд означава забавление, както за деца, така и за възрастни. На разположение на гостите има зала с камина, подходяща за тематични партита, дискотеки, тържеств
КАРНАВАЛНА КЪЩА МАДЖИКЛЕНД - ПАРТИ
а и забавления за малки и големи деца. В залата гостите могат да се развихрят с микрофона в щуро караоке с много хитови песни, както и заглавия, които се пеят от всички. Ако се притеснявате, аниматорите и DJ-я ще ви помогнат с най-голямо удоволствие.

Закритата градина работи целогодишно, и все пак е градина с езеро, шадраван, цветя, птици, пеперуди . Освен с вълшебно превъплъщение през различните сезони и теми на декорите, тя привлича и с възможността гостите сами да приготвят барбекю с дървени въглища или пък да се доверят на професионален готвач, далеч от огъня.

Част от услугите, които Карнавална къща Маджикленд предлага са oрганизиране на:
КАРНАВАЛНА КЪЩА МАДЖИКЛЕНД - ПАРТИ


* организиране на партита за деца и за възрастни
* организиране на караоке партита
* организиране на танцови вечери с професионални инструктори
* организиране на карнавали
* организиране на семинари
* организиране на изложби
* организиране на камерни концерт и промоции
* ретро фото

Разбира се, можете да дойдете при нас и без повод и да изпиете чаша ароматно италианско кафе през деня или уникален коктейл в приятна комапния през деня вечерта.

При нас можете да изберете костюм от най-големия в София карнавален гардероб под наем! Разполагаме с над 600 карнавални костюми, официални смокинги и фракове, много перуки и още повече аксесоари.
 
Открийте ни в Google+